Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Εντυπωσίασαν στο ΔΑΚ Αιγάλεω οι βετεράνοι του Ακράτητου

Φάση μπροστά στην εστία του Κ. Λαλιώτη (α΄μέρος)
Γκολ και θέαμα σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω, στο φιλικό αγώνα παλαιμάχων μεταξύ "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." (Αιγάλεω Α.Ο.) και Ακρατήτου Άνω Λιοσίων, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 4-0
Οι γηπεδούχοι, στην τελευταία εντός έδρας συνάντησή τους για φέτος (θα κλείσουν τη σεζόν με νέο φιλικό στη Μεσσήνη με τον τοπικό Πάμισο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο) είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο 35λεπτο (κρατήθηκαν δυο ημίχρονα αυτής της διάρκειας από το διαιτητή κ. Ευάγγελο Ψυκάκο) αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, αντίθετα με τους ποδοσφαιριστές του Ακράτητου οι οποίοι σκόραραν δυο φορές με τους Σκέρλο και Γιαντζή
Οι δυο αυτοί παίκτες μάλιστα πέτυχαν από ένα τέρμα και στην επανάληψη, κλείνοντας το σκορ. Οι δυο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι.
ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. Αιγάλεω Α.Ο.
Από πλευράς Αιγάλεω ο τεχνικός Ηλίας Συνοδινός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Λαλιώτη, Βασιλειάδη, Παπαδάκη, Μπρέχα, Κατσικογιάννη, Δημητρίου, Ζαμπέτα, Τσιαμπουρή, Κελεσίδη, Θ. Κολοκοτρώνη και Ισ. Σταυριανό, ενώ έπαιξαν και οι Βαμβακούσης, Κωνστάντης, Μπουράνης, Σίνος. 
Το "παρών" δίχως να παίξουν έδωσαν οι Νταγκίνης, Τσιάκας, Πλασκασοβίτης, Μαγιάσης, Παπαϊωάννου ("παπί"), Πετρόπουλος, Σπ. Κολοκοτρώνης, Χίος, Μανδραφλής, Γαβαλάς και Γ. Κωνσταντόπουλος.

Ο Γιάννης Θειακούλης με τους παίκτες του.
Για τον Ακράτητο ο προπονητής Γιάννης Θειακούλης χρησιμοποίησε τους Τριανταφυλλίδη, Τασιόπουλο, Μικρό, Σκαρλάτο, Γιαννάκη, Σκέρλο, Γιαντζή, Καρυπίδη, Πολυχρονιάδη, Λαγό, Τσαντή (Αβράμη, Χουλιάρα, Κάγκζα, Παπαπέτρου και Κριτή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...