70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης

Ο βετεράνος τερματοφύλακας Μάκης Ροδίτης, ένας fiction χαρακτήρας κόμικ που δημιούργησα το 2000, ύστερα από παρότρυνση του εκλεκτού μου φίλου Βαγγέλη Κωνσταντινίδη που έχει εμπνευστεί την αρχική σεναριακή ιδέα. Εδώ σε σχέδιο που δημοσιεύθηκε στην fanzine έκδοση του ομώνυμου περιοδικού (τεύχη 4 & 5). Τα πρώτα τρία τεύχη (πλήρους εικονογράφησης) εκδόθηκαν από την εταιρεία 'Λεωπαλαίοντες' του κ. Νίκου Ζώη και διανεμήθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου