70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Μνήμες του 1974...

Σχέδιό μου, από ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που ανακαλεί στη μνήμη θλιβερές στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Εικάζεται ότι οι εικονιζόμενοι αιχμάλωτοι Ελληνοκύπριοι στρατιώτες δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους εισβολείς, καθώς μέχρι και σήμερα δε στάθηκε δυνατό να επιβεβαιωθεί η τύχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου