70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

"Πολύ καλό βιβλίο"

Πριν από λίγες μέρες έδωσα το βιβλίο "Αλφαβητάρι τού Αιγάλεω" τού Νίκου Νικολαΐδη στο αγαπημένο μου Ρηνάκι. Χτες, στο τηλέφωνο, την άκουσα κατενθουσιασμένη και μου μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την προσπάθεια αυτή τού Νίκου. Της είπα ότι θα βάλω την άποψή της στο ιστολόγιο και συμφώνησε.
Συγχαρητήρια κύριε Νίκο!

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστώ και τους δυο για τα ευγενικά σας λόγια, Ρένα και Γιώργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή