70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Σαν σήμερα γεννήθηκε το "Αηδόνι του Αιγάλεω"

Γ. Ζαμπέτας (1964)
Στις 25 Ιανουαρίου του 1925 γεννήθηκε στην Αθήνα ο άνθρωπος που -παρότι μη γηγενής- αγάπησε το Αιγάλεω με όλη τη δύναμη της μαγγιόρικης ψυχούλας του. Ήταν ο συνθέτης, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και μέγας showman Γιώργος Ζαμπέτας. Ο ίδιος εμπνεύστηκε και καθιέρωσε σε συνέντευξή του, το πασίγνωστο προσωνύμιο "Σίτι", που ταυτίστηκε τόσο με την πόλη, όσο και με την ομώνυμη ποδοσφαιρική της ομάδα. Το Μάρτιο θα συμπληρωθούν 25 χρόνια από το θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου