70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Σαν σήμερα: Αιγάλεω - Απόλλων Καλαμαριάς 1 - 0Αντ. Λιβανός - Γ. Μαρδίτσης (δεξιά)
Στις 26 Ιανουαρίου του 1992 το Αιγάλεω υποδέχθηκε -για την 16η αγωνιστική στη Β’ Εθνική - την πρωτοπόρο και έως τότε αήττητη ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τη νίκησε με γκολ από κεφαλιά του Δημήτρη Βολωνάκη με σκορ 1-0 και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.
  • Σαν σήμερα το 2010: Πεθαίνει ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο και ολιγοήμερη νοσηλεία, ο παλαίμαχος διεθνής άσσος του Αιγάλεω, της ΑΕΚ και της Κορίνθου Γιάννης Μαρδίτσης, σε ηλικία 76 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου