70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Ο αειθαλής Αλέκος Κοτσάκης!

Ο εικονιζόμενος Αλέξανδρος Κοτσάκης (στη φωτό αριστερά, με την κόρη του Αγνή Κοτσάκη και τον πρόεδρο του Αιγάλεω Α.Ο.  και κουνιάδο του, Γιάννη Παλτόγλου) είναι (μαζί με το Μιχάλη Ιωσηφόγλου - γεν. 4/9/1930 ) ο παλαιότερος εκπρόσωπος της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου, που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του μακρινού 1946. Γεννημένος στις 6 Απριλίου του 1925, αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του συλλόγου της πόλης μας στα πρώτα βήματα του "Σίτι" στις τοπικές Αθηναϊκές κατηγορίες. Πρόσφατα μάλιστα, βραβεύτηκε μαζί με άλλους παλαιμάχους παίκτες από τις Ακαδημίες του συλλόγου, κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας στον πολυχώρο τέχνης "Ελληνικό Μολύβι - Βρανά", από όπου προέρχεται και το στιγμιότυπο που δημοσιεύουμε (πηγή: http://aoaigaleo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου