Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ο αειθαλής Αλέκος Κοτσάκης!

Ο εικονιζόμενος Αλέξανδρος Κοτσάκης (στη φωτό αριστερά, με την κόρη του Αγνή Κοτσάκη και τον πρόεδρο του Αιγάλεω Α.Ο.  και κουνιάδο του, Γιάννη Παλτόγλου) είναι (μαζί με το Μιχάλη Ιωσηφόγλου - γεν. 4/9/1930 ) ο παλαιότερος εκπρόσωπος της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου, που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του μακρινού 1946. Γεννημένος στις 6 Απριλίου του 1925, αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του συλλόγου της πόλης μας στα πρώτα βήματα του "Σίτι" στις τοπικές Αθηναϊκές κατηγορίες. Πρόσφατα μάλιστα, βραβεύτηκε μαζί με άλλους παλαιμάχους παίκτες από τις Ακαδημίες του συλλόγου, κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας στον πολυχώρο τέχνης "Ελληνικό Μολύβι - Βρανά", από όπου προέρχεται και το στιγμιότυπο που δημοσιεύουμε (πηγή: http://aoaigaleo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...