70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Λαμπρή εκδήλωση των Ακαδημιών του Αιγάλεω Α.Ο.


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον πολυχώρο τέχνης "Ελληνικό Μολύβι - Βρανά" η εκδήλωση όλων των τμημάτων υποδομής του Αιγάλεω Α.Ο., παρουσία πλήθους κόσμου. Στο πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων, πολλές τιμητικές βραβεύσεις και συγκεκριμένα του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του σωματείου ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") αλλά και ιδιαιτέρως των παλαιμάχων άσσων του "Σίτι" κ.κ. Αλέκου Κοτσάκη, Μανώλη Κανελλόπουλου, Βαγγέλη Γρίμμα, Νίκου Τσιαμπουρή, Τάκη Μαρκόπουλου, Δημήτρη Εξωμανίδη, Μπάμπη Σταυρόπουλου και Γιάννη Χρυσοστόμου.Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι του ιδρυτή & διευθύνοντα συμβούλου του "Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω" ("Ι.Λ.Ο.Α.") κ. Γιάννη Περράκη. Ακολούθησε δεξίωση προς τους βραβευθέντες που παρέθεσε η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου