Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Τρίτη συνεχής εκτός έδρας νίκη του «Σίτι»!



Φωτό: sportifico.gr

Υπέταξε και τα ισχυρά Σούρμενα χθες το πρωΐ στο Ελληνικό (1 – 0)

Συνεχίζεται η προέλαση του αναγεννημένου Αιγάλεω στο 2ο Όμιλο της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ, μετά και τη χθεσινή, νέα επιτυχία του (τρίτη κατά σειρά εκτός έδρας για το πρωτάθλημα) επί του Α.Σ. Σουρμένων με σκορ 1 – 0 στο γήπεδο Ελληνικού. Το πολύτιμο τέρμα σημείωσε στο 52ο λεπτό ο Στάμος, ενώ η ομάδα μας κέρδισε τις εντυπώσεις για το γεμάτο ουσία παιγνίδι της. Ένταση υπήρξε ωστόσο στην εξέδρα μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων, κατά την αποχώρηση του δίκαια αποβληθέντος τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Το Αιγάλεω, που απέχει 7 βαθμούς από την πρώτη θέση ενώ απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, θα δώσει μεθαύριο Τετάρτη έναν ακόμη δύσκολο αγώνα μακριά από το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για το θεσμό του Κυπέλλου αυτή τη φορά, με αντίπαλο το δυνατό Άρη Πετρούπολης. Το ματς έχει το χαρακτήρα του «νοκ – άουτ» και ο νικητής θα προκριθεί για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Σήμερα στις 3:30 μ.μ. παίζουν οι παλαίμαχοι με τον ΠΣΑΠ για τον άτυχο 16χρονο.

Για την ενίσχυση του έφηβου αθλητή του Αιγάλεω Α.Ο. που χρειάζεται χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτότατη εγχείρηση μετά από ατύχημα που υπέστη σε χώρο εργασίας, γίνεται σήμερα ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων του "Σίτι" ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") και αντιπροσωπευτικής ομάδας του "Π.Σ.Α.Π." (3 μ.μ., Γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης") Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και καλούνται οι φίλαθλοι της πόλης να προσέλθουν στο παιχνίδι αυτό, ο ανθρωπιστικός χαρακτήρας του οποίου έχει τεθεύ υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω και της διοίκησης του Αιγάλεω Α.Ο. 

Νέα νίκη των κοριτσιών του βόλεϊ!

Με μια ακόμη νίκη, επί της Αναγέννησης Σάμου με 3 - 0 σετ, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αιγάλεω Α.Ο. ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις της στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας (Α΄ Όμιλος - 2ος Υπό-Όμιλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...