70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Η Τράπεζα Πειραιώς

Πήγαμε σήμερα στην Τράπεζα Πειραιώς στην Ιερά Οδό (φωτό αρχείου). Εξυπηρετηθήκαμε σε 20 περίπου λεπτά, αλλά έχουμε μια απορία. Τα ψιλά που δεν δίνει το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (μονόλεπτα, δίλεπτα, πεντάλεπτα) ποιος τα καρπούται; Το κράτος ή η Τράπεζα; (αναφερόμαστε στον ΕΝΦΙΑ).
Πάντως η υπάλληλος που μας προέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε το αυτόματο μηχάνημα, φάνηκε ενοχλημένη όταν της είπαμε "γιατί δεν δίνει ψιλά;".
Ελπίζω να είναι ιδέα μου...

1 σχόλιο: