70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών του Αιγάλεω Α.Ο.

Οι Ακαδημίες όλων των αθλητικών τμημάτων του Αιγάλεω Α.Ο. σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου από ώρα 6 μ.μ. στον Πολυχώρο Τέχνης "Ελληνικό  Μολύβι" επί της Ιεράς Οδού (Στάση ΜΕΤΡΟ "Ελαιώνας") όπου και θα τιμηθούν τόσο ο Σύνδεσμος των βετεράνων άσων του "Σίτι" ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") συνολικά, όσο και συγκεκριμένοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου (Μανώλης Κανελλόπουλος, Βαγγέλης Γρίμμας, Νίκος Τσιαμπουρής, Τάκης Μαρκόπουλος, Δημήτρης Εξωμανίδης, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Γιάννης Χρυσοστόμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου