70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Σαν σήμερα: Απόλλων Αθηνών - Αιγάλεω 2 - 2Ο Αθανασιάδης πλασάρει το Στογιάνοβιτς (2-2)

Στις 30 Δεκεμβρίου του 1984 και από τέρμα του πρώην Αιγαλιώτη Γιώργου Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις (93ο λεπτό) ενώ τρεις συμπαίκτες του βρίσκονταν σε θέση οφ-σάϊντ που δεν υποδείχθηκε, το Αιγάλεω έχασε τη νίκη (τελικό σκορ 2-2) στο γήπεδο του Ταύρου με τον Απόλλωνα Αθηνών και μαζί τις ελπίδες του για παραμονή στην Α’ Εθνική. 

 
Στο παιχνίδι εκείνο -που ήταν για τη 12η αγωνιστική της περιόδου και είχε διεξαχθεί κάτω από συνεχή βροχόπτωση- τα τέρματα της ομάδας μας (που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0) είχαν σημειώσει ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης και ο Δημήτρης Πηγαδίτης με πέναλτι, ενώ οι –τυπικά- γηπεδούχοι ‘απάντησαν’ στην επανάληψη μειώνοντας αρχικά το σκορ με το Χρήστο Φίλτσο, μετέπειτα παίκτη του Αιγάλεω. Επίσης, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λευτέρης Πουπάκης (κι αυτός παλιός Αιγαλιώτης) απέκρουσε στην επανάληψη δεύτερο πέναλτι του Πηγαδίτη, ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου