70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Το ντεμπούτο του Νίκου Γκάλη (2 Δεκεμβρίου 1979)

Σαν σήμερα στις 2 Δεκεμβρίου του 1979 ο Νίκος Γκάλης πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Α΄ Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του πρωταθλητή Άρη με τον Ηρακλή (79 - 78) για τον Βόρειο Όμιλο της διοργάνωσης. Ο Γκάλης φορούσε εκείνη την ημέρα τη φανέλα με το νο 7 (αργότερα καθιερώθηκε με το νο 6, ενώ στην Εθνική Ομάδα φορούσε το νο 4) και σημείωσε τριάντα πόντους, δίνοντας στους Έλληνες φιλάθλους τα πρώτα δείγματα του σπάνιου ταλέντου του. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίσθηκε συνολικά 13 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου