Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης: Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ!!!

Δεν αντέξαμε στον ... πειρασμό και χθες κιόλας, ετοιμάσαμε τις 2 πρώτες σελίδες της συνέχειας του κόμικ μας "Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης" από το σημείο ακριβώς που η ιστορία είχε διακοπεί, στο τέλος του τεύχους υπ' αριθμόν 5 (fanzine) το οποίο είχε εκδοθεί το Δεκέμβριο του 2012.

Ο Μάκης Ροδίτης, τερματοφύλακας του Ιαλυσού Ρόδου και Κυπελλούχος Ελλάδας (2010) αγωνίζεται πλέον με τον Ίκαρο Νέας Φιλαδέλφειας, όπως έχει μετονομαστεί η προηγούμενη ομάδα του. Σε ένα από τα πιο κρίσιμα ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Football League αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον ισχυρότατο ΠΑΣ Αβέρωφ Ιωαννίνων, απ' τον οποίο όμως βρίσκονται να χάνουν στα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα με 1-0!






ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ την ερχόμενη εβδομάδα.

2 σχόλια:

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...