Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

"Έφυγε" χθες ο Αλέκος Σταυρόπουλος

Θλίψη στην αθλητική οικογένεια του Αιγάλεω Α.Ο. καθώς χθες Πέμπτη απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο παλαιός αθλητικός παράγοντας και τρεις φορές πρόεδρος του συλλόγου κατά τη "χρυσή" εποχή των δεκαετιών του '70 και '80, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος. Ο εκλιπών ήταν πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου, εργάσθηκε ως εκτελωνιστής και αποτελούσε ένα ιδιαίτερα σημαντικό στέλεχος της τοπικής κοινωνίας της πόλης καθώς χρημάτισε και υποψήφιος δήμαρχος στις πρώτες εκλογές της μεταπολίτευσης (1975).




Επίσης, ήταν ο ιδρυτής και κύριος αρχικός χρηματοδότης των τμημάτων καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας του σωματείου (1956). Είχε επανειλημμένα τιμηθεί για τη μεγάλη του προσφορά στα κοινά, τόσο από το Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της ομάδας, όσο και από την Πανελλήνια Ένωση Ασσυρίων. Παντρεμένος με την Άννα Σταυροπούλου-Κωνσταντοπούλου με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά, τον Παναγιώτη και την Κυριακή, υπήρξε πάντοτε κάτοικος Αιγάλεω.

Η Εξώδιος ακολουθία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή από τον Ιερό Ναό Ύψωσης Τιμίου Σταυρού Αιγάλεω ("Εσταυρωμένος") στις 4:30 το απόγευμα.

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ , ΒΑΛΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ . ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο εσύ, από τις επιλογές που σου δίνει.

      Διαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...