70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Σαν σήμερα: ΑΕΚ - Ερυθρός Αστέρας 2 - 0Στις 24 Νοεμβρίου του 1976 η ΑΕΚ επικράτησε στο Στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας με σκορ 2-0 επί του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου για τον πρώτο αγώνα του τρίτου γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η «Ένωση» θα ηττηθεί με 3-1 στον επαναληπτικό και έτσι θα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου