70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

15 χρόνια απ' το θάνατο του Τζορτζ Χάρισον

Ο Χάρισον στα 1974 (Πηγή: Βικιπαίδεια)
Σαν σήμερα, στις 29 Νοεμβρίου του 2001 έφυγε απ' τη ζωή πριν καν συμπληρώσει τα 59 του χρόνια (νικημένος από τον καρκίνο) ο Τζορτζ Χάρισον, πρώην "σκαθάρι" (μέλος των περίφημων "Μπιτλς"), διάσημος κιθαρίστας και τραγουδοποιός. Ο Χάρισον έγινε έτσι το δεύτερο μέλος του θρυλικού συγκροτήματος που θα πέθαινε πρόωρα, μετά τη δολοφονία του Τζον Λένον από έναν ψυχοπαθή -δήθεν- θαυμαστή του, στα 1980.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου