70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

"Love me Do" ("The Beatles")

Στις 5 Οκτωβρίου του 1962 οι θρυλικοί "Beatles" κυκλοφορούν το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο "Love me Do", μια μελωδική σύνθεση που τους χαρίζει ιδιαίτερη δημοφιλία στο ξεκίνημα της κοινής τους καριέρας. Από τα τέσσερα εικονιζόμενα "σκαθάρια", στη ζωή σήμερα βρίσκονται ο Πολ Μακ Άρτνεϊ και ο "Ρίνγκο Σταρ" (πάνω και κάτω δεξιά στην εικόνα, αντίστοιχα). Νεκροί είναι ο Τζον Λέννον (πάνω αριστερά) τον οποίο δολοφόνησε ένας μανιακός στα 1980 και ο Τζορτζ Χάρισον (ακριβώς από κάτω) που υπέκυψε στην επάρατη νόσο το 2001 σε ηλικία 58 ετών.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο του τραγουδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου