70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Οι πολλοί Δημήτρηδες του "Σίτι"Από τους εκατοντάδες αθλητές που έχουν κατά καιρούς αγωνιστεί με τα χρώματα του Αιγάλεω Α.Ο. σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, προπονητές των δυο Τμημάτων και προέδρους του συλλόγου, θυμίζουμε σήμερα όσους γιορτάζουν αλλά και όσους η μνήμη τους τιμάται.

Ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Γιουλντούρης (+), Δημήτρης Γράφας, Δημήτρης Εξωμανίδης, Τάκης Μαρκόπουλος, Δημήτρης Λάρδας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Μπάρκογλου, Δημήτρης Ρεμούνδος, Δημήτρης Πιστόλης, Δημήτρης Αλαφογιάννης, Δημήτρης Μπεκιάρης, Δημήτρης Κλης, Δημήτρης Βολονάκης, Δημήτρης Παπαϊωάννου («παπί»), Δημήτρης Χρόνης, Δημήτρης Τσιαμπουρής, Δημήτρης Μεϊδάνης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.


Καλαθοσφαιριστές: Δημήτρης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Παντελίδης («Σπενς»), Δημήτρης Σακελλαρίου και Δημήτρης Λόλας.

Προπονητές: Μίμης Σέλτσικας (1910 - ?), Δημήτρης Καρβέλας (μπάσκετ)

Πρόεδροι: Δημ. Γ. Χανιώτης (1912 – 2002), Δημήτρης Τουσμάνωφ (1919 - 1995) και ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω (κατά την οκταετία 1999 – 2006) Δημήτρης Καλογερόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου