Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Σκέψεις για επιστροφή στα παλιά...

Φωκικός Άμφισσας και Αστέρας Ιτέας στην Α΄ Φθιωτιδοφωκίδας
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στους κύκλους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Με δεδομένο ότι οι ομάδες του Νομού έχουν αποδυναμωθεί αλλά και μειωθεί στο ελάχιστο τα τελευταία χρόνια με συνέπεια να έχουν προ πολλού καταργηθεί οι υπόλοιπες κατηγορίες εκτός της πρώτης, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ίσως θα έπρεπε να επιστρέψουμε στην προ του 1985 κατάσταση, όταν τα σωματεία τριών ολόκληρων Νομών (Φωκίδα, Φθιώτιδα, Ευρυτανία) στεγάζονταν σε ενιαία ποδοσφαιρική "στέγη" (Ε.Π.Σ. Φθιωτιδοφωκίδας). Σχετικό είναι το δημοσίευμα που παραθέτουμε, από την αγωνιστική σεζόν 1982 - 83.





Με την αλλαγή αυτή πιθανολογείται ότι θα καταστεί δυνατό να υπάρχουν ισχυρές ομάδες στην Α΄τοπική κατηγορία, με βιώσιμο προγραμματισμό και δυνατότητα να διεκδικήσουν την άνοδο στην Ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική υπό ευνοϊκούς όρους. Βέβαια η σκέψη της επανόδου στην πρότερη κατάσταση -εφόσον υιοθετηθεί και εξελιχθεί σε πρόταση της Ένωσης- θα έχει να αντιμετωπίσει πολλαπλά προβλήματα και τεχνικές δυσχέρειες, πέραν των αντιδράσεων που είναι δυνατό να προκύψουν από τα σωματεία της Φθιώτιδας, αλλά και αυτής ακόμη της Δωρίδας. Σε κάθε περίπτωση, για εφέτος τουλάχιστον, αποκλείεται κάθε μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...