70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Αιγάλεω - Πελοπίδας Θηβών τη Δευτέρα στο ΔΑΚ (6 μ.μ.)

Παλαίμαχοι Αιγάλεω Α.Ο.

Την ομάδα των παλαιμάχων του Πελοπίδα Θηβών θα αντιμετωπίσει ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στο 'Δ.Α.Κ. Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου' Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο των φιλικών αναμετρήσεων που δίνουν οι παλαιοί ποδοσφαιριστές του "Σίτι" ανά 15μερο και στον οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος όλα τα βασικά τους στελέχη. Η κάμερα του 'ΑΘΛΟΜΕΤΡΟΥ' θα βρεθεί και στην αναμέτρηση αυτή, προκειμένου να καταγράψει τα στοιχεία του ενδιαφέροντος παιχνιδιού που είναι το τρίτο κατά σειρά, τη φετινή σεζόν. Προγήθηκαν οι συναντήσεις Αστέρα Ιτέας - Αιγάλεω (5 - 3) και Αιγάλεω - Ατρόμητου Αθηνών (5-5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου