Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Χειροκροτήματα για τους βετεράνους Αιγάλεω και Πελοπίδα (0-0)

Τα είχε όλα εκτός από γκολ (0-0) ο φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και του Πελοπίδα Θηβών που έγινε σήμερα το απόγευμα στο «ΔΑΚ Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου», παρουσία αρκετών φιλάθλων. Το παιχνίδι (διάρκειας 60 λεπτών - παίχθηκαν δυο ημίχρονα των 30΄) χαρακτηρίσθηκε από την ταχύτατη εναλλαγή φάσεων μπροστά και στις δυο εστίας, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση των τερματοφυλάκων, οι οποίοι αποσόβησαν αρκετά βέβαια τέρματα.

Δοκάρια είχαν οι Τζανουδάκης (7’), Τσώλης Ι. (40’), ενώ ευκαιρίες χάθηκαν από τους Κολοκοτρώνη στο 3’ (έδιωξε σωτήρια με το πόδι ο Ζωγράφος), στο 9’, στο 17’ (απέκρουσε ο Ζωγράφος), στο 27’ και στο 50’, Τσιαμπουρή (12’, 44’ απέκρουσε έξοχα ο Ζωγράφος), Ζαμπέτα (23’, απέκρουσε και πάλι ο Ζωγράφος, 52΄κεφαλιά άουτ), Κατσικογιάννη (47’ έδιωξε στη γωνία του ο καταπληκτικός Ζωγράφος), Μπρέχα (60’), Τσώλη ΙΙ. (13΄, 41΄ και 59’), Τσώλη Ι. (17΄, 29΄απέκρουσε έξοχα ο Λαλιώτης, 39’ έδιωξε ο Βαμβακούσης), Κουτσοβασίλη (24΄), Τσίγκα (56’, πρόλαβε ο Βαμβακούσης), Νικολάου (58’, έδιωξε ο Βαμβακούσης)

Ο «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» χρησιμοποίησε τους Λαλιώτη (31’ Βαμβακούση), Νταγκίνη, Συνοδινό, Τσιάκα, Κατσικογιάννη, Μπρέχα, Τζανουδάκη (31’ Τοπάλη), Πλασκασοβίτη, Τσιαμπουρή (58’ Σίνο), Ζαμπέτα, Κολοκοτρώνη.

Ο Πελοπίδας έπαιξε με τους Ζωγράφο, Κοκοντίνη, Μπάκα, Νάσκο, Κουτσοβασίλη (υπεύθυνος ομάδας), Μαρίνη, Κουτρουμάνο, Τσώλη Ι. και ΙΙ., Τσίγκα, Νικολάου και Ανδρούτσο.

Αναμνηστικά λάβαρα αντάλλαξαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι πρόεδροι των δυο Συνδέσμων παλαιμάχων Κατσικογιάννης και Κοκοντίνης.




Διαιτήτευσε με άριστο τρόπο ο Ευάγγελος Ψυκάκος, ενώ χρέη ιατρού αγώνα εκτέλεσε η βοηθός φυσιοθεραπεύτρια Μαρία Φούφλη. Παρόντες ήταν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Τάκης Μαρκόπουλος, Απόστολος Γαβαλάς και οι προπονητές Χρήστος Καλογήρου, Κώστας Χίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...