70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακαινίζεται το νέο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αιγάλεω, τα έργα ανακαίνισης των δυο κλειστών γυμναστηρίων που βρίσκονται εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του 6ου Γενικού Λυκείου (Προόδου 1 & Μίνωος, Αιγάλεω) προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Έτσι, η πόλη μας σύντομα θα αποκτήσει δυο νέους αθλητικούς χώρους που θα αποσυμφορήσουν το πεπαλαιωμένο γυμναστήριο "Σταύρος Βενέτης" και θα προσφέρουν μια "ανάσα" επιπλέον δραστηριότητας για τους συλλόγους της περιοχής μας. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε προέρχονται από την μηνιαία, τοπική εφημερίδα "ΑΙΓΑΛΕΩ" του φύλλου που κυκλοφορεί (Σεπτέμβριος 2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου