Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακαινίζεται το νέο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αιγάλεω, τα έργα ανακαίνισης των δυο κλειστών γυμναστηρίων που βρίσκονται εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του 6ου Γενικού Λυκείου (Προόδου 1 & Μίνωος, Αιγάλεω) προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Έτσι, η πόλη μας σύντομα θα αποκτήσει δυο νέους αθλητικούς χώρους που θα αποσυμφορήσουν το πεπαλαιωμένο γυμναστήριο "Σταύρος Βενέτης" και θα προσφέρουν μια "ανάσα" επιπλέον δραστηριότητας για τους συλλόγους της περιοχής μας. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε προέρχονται από την μηνιαία, τοπική εφημερίδα "ΑΙΓΑΛΕΩ" του φύλλου που κυκλοφορεί (Σεπτέμβριος 2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...