70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ποντικός και η αποβολή!

Μια απίστευτη φάρσα με εμπνευστή τον αείμνηστο Χρήστο Χατζησκουλίδη και "θύμα" το Βένο Βαλαχά μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας "Αθλητική Ηχώ", στο φύλλο της 5ης Οκτωβρίου του 1982.
Το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας μας την παραμονή του αγώνα ντέρμπι Αιγάλεω - Διαγόρα Ρόδου, για το πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου στη Β΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 1982 - 83.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου