70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Αιγάλεω - Κόρινθος 1 - 1 (2 - 0 κατόπιν ενστάσεως)Η ισοπαλία που έγινε νίκη!

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 1982 (ημέρα Τετάρτη) το Αιγάλεω υποδέχθηκε για την πρεμιέρα της περιόδου στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής την Κόρινθο και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (1-1, τα γκολ οι Σάμιος και Πολυχρονόπουλος), όμως η αντικανονική συμμετοχή του παίκτη των φιλοξενούμενων Πέτρου Κανέλλου (που πέρασε με αθεώρητο δελτίο, ως αλλαγή στο παιχνίδι) χάρισε τελικά στην ομάδα μας τους δύο βαθμούς της νίκης -κατόπιν ενστάσεως και μετά από αρκετούς μήνες- και παράλληλα το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία!

Ο προπονητής του "Σίτι" Ανδρέας Σταματιάδης είχε χρησιμοποιήσει τους Βαλλιάνο, Δαμιανίδη, Ούτσικα, Παϊσανίδη, Μανδραφλή, Βονόρτα, Νικολού, Γ. Κωνσταντόπουλο, Τσίκα, Σάμιο, Χατζησκουλίδη, Πηγαδίτη και Αθανασιάδη. 


  • Στο σκίτσο μου (από στιγμιότυπο της αναμέτρησης): ο πρώην Αιγαλεώτης ακραίος αμυντικός Δημήτρης Παπαϊωάννου ανακόπτει τον Κώστα Τσίκα, κάτω από το βλέμμα του Βαγγέλη Σάμιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου