Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Μιχάλης Μυλωνάς: Ο τερματοφύλακας που έγινε διάκονος!

Παίκτης του ΟΣΦΠ
Οι περισσότεροι από τους παλαιότερους έλληνες φιλάθλους και ιδιαίτερα αυτοί του Ολυμπιακού, σίγουρα θα θυμούνται τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Μιχάλη Μυλωνά, που έκανε την εμφάνισή του με τη βασική ομάδα των "ερυθρόλευκων" στην αρχή της δεκαετίας του '70 και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για περαιτέρω εξέλιξη. Ωστόσο, παρά τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του, αλλά με αφορμή κάποια άτυχη στιγμή σε Ευρωπαϊκό αγώνα, ο φιλότιμος γκολκίπερ έχασε την ευκαιρία να καθιερωθεί στη μεγάλη ομάδα του Πειραιά και του ελληνικού ποδοσφαίρου και μεταπήδησε τελικά στο Αιγάλεω, τρία χρόνια αργότερα (1973) όπου πραγματοποίησε μια πολύ αξιόλογη καριέρα σε Α΄και Β΄ Εθνική κατηγορία.



Στο Αιγάλεω (1977)
Το καλοκαίρι του 1982 μεταγράφηκε στην Κόρινθο, όπου όμως δεν έμεινε πολύ. Γρήγορα εγκατέλειψε τον αθλητισμό (είχε ξεκινήσει  τη σταδιοδρομία του σε μικρή ηλικία, το 1966 από τον Αήττητο Σπάτων) και αφοσιώθηκε ατην εργασία του ως μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Σήμερα, ο υπέροχος αυτός άνθρωπος είναι 65 ετών και από χρόνια υπηρετεί ως διάκονος σε κάποια Ιερά Μονή του λεκανοπέδιου Αττικής, ελάχιστη δε σχέση έχει πια, με τη "στρογγυλή Θεά". Του ευχόμαστε να είναι καλά και να προσφέρει πάντοτε στο συνάνθρωπο, όπως μας είχε συνηθίσει με τους ευγενικούς του τρόπους και τη φυσική του καλλιέργεια, μέσα στα γήπεδα.

3 σχόλια:

  1. Έτσι ωπος τα λέτε είναι θαυμάσιος άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του μίλησα πρόσφατα στο τηλέφωνο και μας στέλνει την αγάπη και τους χαιρετισμούς του.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα
    Ξέρετε σε ποια μονή βρίσκεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...