70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Ιάκωβος και Έλενα

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς - Αλιφιέρης είναι διεθνής εν-ενεργεία καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται την περίοδο 2015 - 16 με τα χρώματα του Α.Σ.Ε. Δούκα[1] στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Ανδρών. Είναι Πρωταθλητής Ευρώπης (κατηγορία Εφήβων) καθώς διετέλεσε βασικό στέλεχος της ελληνικής ομάδας που κατέκτησε τον οικείο τίτλου του 2015, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της Τουρκίας (64-61)[2].

Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1997 και με ύψος 1,88 μ.[3] μ. ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας (πλέι μέικερ ή πόιντ γκαρντ) με υψηλές επιδόσεις, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Την αθλητική του σταδιοδρομία την άρχισε από τα Τήματα Υποδομών της Νέας Περάμου, εν συνεχεία έπαιξε στα Μέγαρα και από εκεί μεταγράφηκε στο Αιγάλεω, όπου αγωνίσθηκε 10 συνεχή χρόνια (2005 - 2015) Το ρεκόρ του είναι 48 πόντοι τους οποίους σημείωσε σε αγώνα Γ΄ Εθνικής μεταξύ Αιγάλεω και Κάδμου Θηβών[4]

Η αδελφή του, Έλενα Μιλεντίγιεβιτς είναι διεθνής βολεϊμπολίστρια (Εθνικής Κορασίδων)

Παραπομπές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου