70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Χορταστικό σκορ στο ΔΑΚ Αιγάλεω: Ο "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." 5-4 τον Ατρόμητο Αθηνών.

Οι δυο αντίπαλοι στη σέντρα του γηπέδου
Για τρίτη φορά φέτος συναντήθηκαν στο ΔΑΚ Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου» οι «γείτονες» βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.»)  και του Ατρόμητου Αθηνών, έχοντας την ευκαιρία να διασταυρώσουν ξανά τα αγωνιστικά τους «ξίφη». Τον αγώνα διαιτήτευσε με απόλυτη επιτυχία ο έμπειρος ρέφερι Γεώργιος Παρασκευόπουλος, ενώ το «παρών» έδωσαν αρκετοί παράγοντες, προπονητές, αλλά και απλοί φίλοι του ποδοσφαίρου. Για την ιστορία, αναφέρουμε και το σκορ, το οποίο ήταν 5-4 υπέρ των Αιγαλεωτών.


Παπαϊωάννου, Μαρίνος, Σάμιος, Βαμβακούσης, Πάτσης
Μπρέχας, Καραμπαλίκης, Λαγκαδίτης (Αιγάλεω)
Το Αιγάλεω (προπονητής ο Ηλίας Συνοδινός) χρησιμοποίησε τους Λαλιώτη, Βαμβακούση, Τάσση, Βασιλειάδη, Δ. Τσιαμπουρή, Π. Κατσικογιάννη, Ιωάν. Σάμιο, Λαγκαδίτη, Μπρέχα, Μιχ. Παπαδάκη, Ζαμπέτα, Χλωρό, Μπάρκογλου, Τοπάλη και Θεόδ. Κολοκοτρώνη. Στο γήπεδο βρέθηκαν ακόμη ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» Γιάννης Νταγκίνης, ο Χρήστος Πάτσης (που αγωνίστηκε με επιτυχία και στους δυο συλλόγους), οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «Σίτι» Τάκης Μαρκόπουλος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Παπαϊωάννου («παπί»), ο παλαιός παράγων του σωματείου Κώστας Μαρίνος και ο προπονητής Κώστας Χίος.

Ήταν επίσης εκεί ο Μιχάλης Καραμπαλίκης, γιος της παλιάς δόξας της Αιγάλεω Α.Ο. αείμνηστου Γιώργου Καραμπαλίκη (1924 – 2001, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα σε Άρη Αθηνών, Απόλλωνα Σμύρνης και Εθνικό Αστέρα τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες). Κοντά και ο αειθαλής φωτορεπόρτερ Νικόλαος Ρούσσος, που ξεπέρασε προ πολλού το μισό αιώνα παρουσίας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Από πλευράς Ατρομήτου Αθηνών παρευρέθηκαν ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ομάδας και προπονητής τους Γεώργιος Κωνσταντινίδης, ο γενικός γραμματέας και υπεύθυνος της ομάδας των βετεράνων Καίσαρ Τσιριμιάγκος, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου του Περιστερίου Γεώργιος Σουρτζόπουλος, ο παράγων Φίλιππος Μανωλίτσης όπως και ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης «Ντούριος» (Μανίκας). Η ομάδα παρατάχθηκε με τους Βαρλάμο, Σκορδαλιό, Ζακουμίδη, Τριανταφύλλου, Καραταράκη, Δημητρόπουλο, Ρηγανιά, Μπάτη, Τζιώτη, Τσιλάβη, Γοργάκη (Γεροντή, Τζάμαρο και Σπανό)

Σκόρερ των δυο ομάδων αναδείχθηκαν οι  Χλωρός (3), Κολοκοτρώνης και Μπάρκογλου για τους γηπεδούχους και Ρηγανιάς, Καραταράκης, Τριανταφύλλου, Μπάτης των φιλοξενουμένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου