70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Τιμήθηκαν Εξωμανίδης και Π. Κατσικογιάννης.

Η λάμψη από τους "αστέρες" του παρελθόντος χαρακτήρισε τη χθεσινή εκδήλωση της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, που έλαβε χώρα στον πολυχώρο "Απόλλων" των Καμινίων. Ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας (και για την ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο.) αποτέλεσε η βράβευση του Μήτσου Εξωμανίδη (την πλακέτα παρέλαβε ο επιστήθιος φίλος του, επίσης βετεράνος του "Σίτι", Τάκης Μαρκόπουλος) και του Τάκη Κατσικογιάννη που τιμήθηκε ως βετεράνος του Εθνικού Πειραιώς. Ακόμη, βραβεύθηκαν, μεταξύ άλλων, οι παλαίμαχοι άσσοι Σταύρος Μπάκας (Περαμαϊκού, Απόλλωνα Αθηνών), Χατζηαθανασίου (Προοδευτικής), Μοχάμεντ Αφάς (Ιωνικού) κ.α.

2 σχόλια: