70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Τάκης Μίντζιας: ο τραγουδιστής του Αιγάλεω!

Αυτό το ξέρατε;

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο. κατά τη "χρυσή εποχή" του συλλόγου στις αρχές της δεκαετίας του '70, ήταν και ο Τάκης Μίντζιας. Πήρε μέρος μόνο σε τρεις αγώνες της περιόδου 1971-72 και εν-συνεχεία αποχώρησε, για να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι! Από το γνωστό δίσκο του "Τα Ζεϊμπέκικα" ξεχωρίζουν πολλές εξαιρετικές ερμηνείες, όπως "Τρελοκόριτσο", "Δραπετσώνα", "Είναι όλα μαύρα", "Πόσο γλυκά την έφτιαξες" κ.α.

Στην ομαδική φωτογραφία που έχει τραβηχτεί στο γήπεδο της Σόφιας τον Ιούνιο του 1972 όταν η ομάδα είχε μεταβεί για διεθνείς φιλικούς αγώνες με τη Λέφσκι και τη Σλάβια, ο Μίντζιας διακρίνεται (τρίτος από αριστερά στους όρθιους), μαζί με τον Ούγγρο προπονητή του "Σίτι" Ντέζο Μπούντζακ (1928 - 2010) και τους Παναγιώτη Ντουντούμη, Γεώργιο Γιαννακόπουλο (1941 - 2010), Βαγγέλη Γρίμμα, Νίκο Τσιαμπουρή, Χρήστο Ζαντέρογλου (άνω), Μπάμπη Σταυρόπουλο, Γιάννη Χρυσοστόμου, Πρόδρομο Κυριακίδη (σε μια από τις σπάνιες φορές που εμφανίζεται με μουστάκι), Ζαχαρία Λυκουρίνο και Φραγκίσκο Μαρτίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου