Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κόβουν την πίτα τους οι παλαίμαχοι του Αιγάλεω

Αιγάλεω Α.Ο. 1980
Σήμερα στις 9 μ.μ. σε ταβέρνα της Άνω Αγίας Βαρβάρας ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") του "Αιγάλεω Α.Ο." θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην καθιερωμένη επί ετήσιας βάσης γιορτή του.

Στην εκδήλωση, το Δ.Σ. των βετεράνων υπό την προεδρία του Τάκη Κατσικογιάννη έχει προσκαλέσει σημαντικές προσωπικότητες της αθλητικής ζωής, παλαιούς παράγοντες και φιλάθλους του συλλόγου, ενώ θα υπάρξουν και τέσσερις τιμητικές βραβεύσεις:




Του παλαιμάχου παίκτη του Αιγάλεω Βαγγέλη Γρίμμα, του παλαιού φυσιοθεραπευτή του σωματείου Γιάννη Παρίδη, του πρώην δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Μυστακόπουλου και του συγγραφέα της ιστορίας της ομάδας Νίκου Νικολαΐδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...