70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Έκκληση για βοήθεια στη συλλογή τροφίμων

Από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω λάβαμε μόλις τώρα το ακόλουθο μήνυμα του δημ. συμβούλου κ. Στέλιου Βασιλειάδη:

Αγαπητοί φίλοι.

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στα Super Market του Αιγάλεω συλλέγουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αναμένουμε τη συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου