70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Έκθεση για τα 70 χρόνια από τη "Σφαγή του Αιγάλεω"

Ο Βασίλης Βασιλειάδης μπροστά στα υπέροχα έργα του
Έξοχη μαθητική δημιουργία
Η θεατρική ομάδα του Δήμου Αιγάλεω κατά τη χθεσινή εκδήλωση.
Στο άκρο δεξιά του ακροατηρίου διακρίνεται ο δήμαρχος
Δημ. Μπίρμπας
(Φωτό: Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)
Εγκαινιάσθηκε χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" εικαστική έκθεση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη συμπλήρωση 70 ετών από τη "Σφαγή του Αιγάλεω" από τους ναζί κατακτητές, την αποφράδα 29η Σεπτεμβρίου 1944.

Την έκθεση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημ. Μπίρμπας, ενώ στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μια αντιρατσιστική παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Δήμου, την ευθύνη της οποίας έχει η Αιγαλιώτισσα ηθοποιός Μυρσίνη Σακκά.Στην έκθεση παρουσιάσθηκαν αντιφασιστικές γελοιογραφίες και διάφορα γλυπτά, όπως και οι υπέροχες σχεδιαστικές δημιουργίες μαθητών των σχολείων της πόλης μας.

"Θλίψη" (2014)

Έργο του Βασίλη Βασιλειάδη
Γλυπτό πάνω σε ξύλο ελιάς.


Συμβολισμός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου