70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Διανομή τροφίμων από την Κοινωνική Υπηρεσία


                                                              18/12/2012                                                            
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥτου Δήμου Αιγάλεω

Μαζική υπήρξε η ανταπόκριση των πολιτών του Αιγάλεω στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας για συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν σε περίπου 200 οικονομικά αδύνατους πολίτες του Αιγάλεω.

Η πρόσκληση βρήκε την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή ων πολιτών του Δήμου Αιγάλεω που μαζί με τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία, με την εποπτεία της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Σιγάλα Διώνης θα διανεμηθούν τα παραπάνω είδη στις 20 και 21 Δεκεμβρίου.

Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω όπου θα πραγματοποιηθεί και η συγκεκριμένη διανομή (Μιλτιάδου 4).

Σε σχετική της δήλωση η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Σιγάλα ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές, τους εργαζομένους στην Κοινωνική Υπηρεσία, που παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Δήμων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτό το έργο κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε  επίσης προς όλους τους πολίτες- χορηγούς, τονίζοντας ότι στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου ενισχύει τις κοινωνικές δομές του  Δήμου Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου