70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Με Τράχωνες σήμερα το "Σίτι" για το Κύπελλο

Αιγάλεω Α.Ο. 2012-13
Με την ομάδα των Τραχώνων Αλίμου, με την οποία αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο (8ο) του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, αναμετράται σήμερα στις 2:30 μ.μ. το Αιγάλεω, για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Αργυρούπολης, όπου αναμένεται να βρεθούν αρκετές εκατοντάδες φίλαθλοι της πόλης μας, με στόχο τη συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές του Μάρκου Μαυρομάτη.

 Ο τεχνικός του συλλόγου κατά την τελευταία του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, τόνισε ότι θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι στο ματς για 90 λεπτά, ξεχνώντας την πρόσφατη μεγάλη νίκη στη Μυτιλήνη, αφού το Κύπελλο αποτελεί επίσης στόχο του σωματείου, με κάθε συνάντηση σε αυτό το θεσμό να έχει τη δική της ιδιαιτερότητα και να κρύβει παγίδες. Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, πλην του τραυματία Βασιλάρη, δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου