70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Ρεκόρ όλων των εποχών!

Όπως μας επεσήμανε ο αιγαλιώτης δημοσιογράφος κ. Χρήστος Κωνσταντακόπουλος (φωτό), ο οποίος ακολούθησε με δικά του έξοδα την αποστολή της ομάδας στη Μυτιλήνη, το "Σίτι" του Μάρκου Μαυρομάτη, πέραν της εντυπωσιακής εκτός έδρας επιτυχίας (4-1), δημιούργησε και ένα ρεκόρ στα 68 χρόνια αγωνιστικής του δράσης!

 Σκόραρε δις στα πρώτα τρία λεπτά μιας αναμέτρησής του, κάτι που δεν είχε πετύχει ποτέ στο παρελθόν και που πολύ δύσκολα θα επαναλάβει στο μέλλον!

  • Για την ιστορία: Οι σκόρερ ήσαν ο Νικήτας Τουρνάς στο 2ο λεπτό με σουτ και ο Στράτος Δουκάκης στο 3΄, με τον ίδιο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου