Π.Α.Ε. Αιγάλεω (1983)

Π.Α.Ε. Αιγάλεω (1983-84) : Όρθιοι οι Νίκος Παντελής, Δαυΐδ Μαύρος, Δημήτρης Πιστόλης, Άρης Δαμιανίδης, Νίκος Βαλλιάνος (αείμνηστος), Στέφανος Παπαθεοδώρου και κάτω οι Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Πηγαδίτης, Δημήτρης Μπεκιάρης, Φώτης Ούτσικας και Κώστας Καραλής.

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Επάνοδος Ζωγραφάκη και νέες μετεγγραφές.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. ανακοινώνει τα εξής:

"Από προχθές, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζωγραφάκης έχει επανέλθει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έπειτα από ένα μήνα που τελούσε υπό τιμωρία για πειθαρχικό παράπτωμα, για το οποίο του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο.


Ανακοινώνεται επίσης, η απόκτηση δυο ακόμη νεαρών αθλητών, του γεννημένου το 1993 μεσοεπιθετικού Αδαμάντιου Τσιάνου, από τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και του γεννημένου το 1992 αμυντικού (αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και ως στόπερ) Μενέλαου Κουτσοδήμου, από τη Δάφνη Ερυθρών."

Αύριο Τρίτη (5:00 μ.μ.), το Αιγάλεω υποδέχεται σε νέο φιλικό αγώνα στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" το ισχυρό συγκρότημα της Καλλιθέας, ενώ για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου έχει κλεισθεί παιχνίδι με τον Α.Ο. Γλυφάδας, σε έδρα που αναμένεται να καθορισθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου