70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, στις 7:45 μ.μ. παρουσιάζεται στο Αιγάλεω ένα νέο βιβλίο, αφιερωμένο στα εικονογραφημένα περιοδικά της δεκαετίας του ΄70 και του ΄80. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Λαογραφικό Οικομουσείο Αιγάλεω ("Ι.Λ.Ο.Α."), επί της οδού Δημαρχείου 33.

Το βιβλίο έχει τίτλο "Τα περιοδικά που αγαπήσαμε" και σε αυτό, οι δυο συγγραφείς -πέρα από τη βιβλιογραφικήσυνεισφορά- καταθέτουν παράλληλα και τη δική τους ιδιαίτερη άποψη γύρω από τα εικονογραφημένα έντυπα μιας παιδικής ηλικίας που αναπολούν με νοσταλγία και ρομαντισμό, όπως άλλωστε κάθε αγόρι και κάθε κορίτσι της γενιάς τους.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Γιάννης Περράκης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Μουσείου "Ι.Λ.Ο.Α." και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" κ. Βασίλης Βασιλειάδης.

Το βιβλίο των κ.κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη και Γιώργου Πολ Παπαδάκη θα προλογίσει ο κ. Κυριάκος Κάσσης, γνωστότατος ποιητής, λογοτέχνης και εικαστικός καλλιτέχνης.

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα με τσικουδιά και αναψυκτικά, στο χώρο του Μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου