Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Κοσμοσυρροή για το ντέρμπι!

Στις 25 Ιουνίου του 1958 και στο πλαίσιο αγώνα «διαβάθμισης» του Αιγάλεω με τον πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας  Αθηνών Ατρόμητο Περιστερίου στο ουδέτερο γήπεδο της ΑΕΚ, 9.000 θεατές προσήλθαν και παρακολούθησαν το συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθει μεταξύ των δύο «παραδοσιακών» αντιπάλων. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ότι υπήρξαν εκτενή επεισόδια  (φωτό από το αρχείο του Μαρουσιώτη δημοσιογράφου Σταύρου Θανόπουλου) και τέσσερεις αποβολές, δύο για την κάθε ομάδα!

Για την ιστορία, η συνάντηση έληξε με νίκη της ομάδας μας (2-0), χάρις στα τέρματα των Ξένου και Αντώνη Λιβανού.


Διαβάστε σχετικά με τον αναχρονιστικό θεσμό της "διαβάθμισης", το λήμμα μου στη Βικιπαίδεια, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...