70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Εν αναμονή των εξελίξεων...

Σε απόλυτη στασιμότητα βρίσκονται όλα τα θέματα σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο.
Ο τεχνικός της ομάδας Κρίστο Βαζέχα απουσιάζει στη χώρα του, όπου απασχολείται σαν σχολιαστής για λογαριασμό της τηλεόρασης στο Euro 2012, ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Γιανναράκης δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι τόσο για την ανανέωση ή μη της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών, όσο και για την παραμονή ή όχι κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, κατά την περίοδο που έληξε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟΥ", ο Πολωνός προπονητής του Αιγάλεω, πριν ακόμη αναχωρήσει για τη γεννέτειρά του είχε έρθει σε επαφή με σύλλογο της Football League, από τον οποίο είχε δεχθεί πρόταση και παλαιότερα, αλλά δεσμευόταν από την υπόσχεση που είχε ήδη τότε δώσει στην ομάδα μας. Σε κάθε περίπτωση, ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να διατυπωθούν και όλα θα κριθούν στην τελική συνάντηση που αναμένεται να υπάρξει μεταξύ των δυο ανδρών, μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, που πάντα διατηρεί μεγάλες προσδοκίες σχετικά με την πορεία του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα, περιμένει με ανυπομονησία την αναγγελθείσα ανοιχτή συζήτηση που προγραμματίζουν οι διοικούντες, ώστε να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου