70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Βετεράνοι Κορίνθου-ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω ΑΟ 2-5!

Εκπληκτική εμφάνιση (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου οι παλαίμαχοι του Αιγάλεω Α.Ο.(φωτό) στην Κόρινθο, επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας βετεράνων της Κορινθίας με σκορ 5-2, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Τα τέρματα του "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." πέτυχαν οι Διονύσης Καλογερόπουλος (3) και Κώστας Αλεξόπουλος (2). Για την Κόρινθο σκόραραν οι Παντελής Κολλιάκος και Ευάγγελος Τσουγγαρής.


Αιγάλεω (Γιάννης Νταγκίνης): Λαλλιώτης (Ζώτος), Βασιλειάδης, Μπρέχας, Συνοδινός, Προβατάς, Π. Κατσικογιάννης, Τάσσης, Γ. Κωνσταντόπουλος, Καλογερόπουλος, Δ. Τσιαμπουρής. Θ. Κολοκοτρώνης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μιχ. Παπαδάκης, Βαζιουράκης, Πλασκοσωβίτης, Σάμιος, Αλεξόπουλος.

Κόρινθος (Προπονητής Παν. Κοτζάμπασης, έφορος Μιχ. Καπλατζής): Στ. Παππάς (Γιαννίκος),  Ρεκουνιώτης (Καρανίκας), Γ. Παππάς (Κ. Βλάχος), Τσουγγαρής, Καραφωτιάς (Μελέτσης), Βορικιώτης (Δ. Αδάμ), Πέρρας (Καμούσης), Κριαράς (Λέκκας), Στριμενόπουλος (Λαμπρινός), Καρασταμάτης (Ταμαριάς), Κολλιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου