Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Βετεράνοι Κορίνθου-ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω ΑΟ 2-5!

Εκπληκτική εμφάνιση (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου οι παλαίμαχοι του Αιγάλεω Α.Ο.(φωτό) στην Κόρινθο, επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας βετεράνων της Κορινθίας με σκορ 5-2, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Τα τέρματα του "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." πέτυχαν οι Διονύσης Καλογερόπουλος (3) και Κώστας Αλεξόπουλος (2). Για την Κόρινθο σκόραραν οι Παντελής Κολλιάκος και Ευάγγελος Τσουγγαρής.


Αιγάλεω (Γιάννης Νταγκίνης): Λαλλιώτης (Ζώτος), Βασιλειάδης, Μπρέχας, Συνοδινός, Προβατάς, Π. Κατσικογιάννης, Τάσσης, Γ. Κωνσταντόπουλος, Καλογερόπουλος, Δ. Τσιαμπουρής. Θ. Κολοκοτρώνης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μιχ. Παπαδάκης, Βαζιουράκης, Πλασκοσωβίτης, Σάμιος, Αλεξόπουλος.

Κόρινθος (Προπονητής Παν. Κοτζάμπασης, έφορος Μιχ. Καπλατζής): Στ. Παππάς (Γιαννίκος),  Ρεκουνιώτης (Καρανίκας), Γ. Παππάς (Κ. Βλάχος), Τσουγγαρής, Καραφωτιάς (Μελέτσης), Βορικιώτης (Δ. Αδάμ), Πέρρας (Καμούσης), Κριαράς (Λέκκας), Στριμενόπουλος (Λαμπρινός), Καρασταμάτης (Ταμαριάς), Κολλιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...