70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Το Αιγάλεω στο λαϊκό τραγούδι!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ", στις 25 Μαΐου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 το βράδυ, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην αίθουσα του Συλλόγου (Οδός Ν. Πλαστήρα 53, έναντι κολυμβητηρίου Αιγάλεω), κατά την οποία θα παρουσιαστεί η 7η ανανεωμένη έκδοση της μελέτης του αξιότιμου συνδημότη, ερευνητή και μελετητή του λαϊκού παραδοσιακού τραγουδιού της χώρας μας κ. Παναγιώτη Χατζηαντώνογλου, με τίτλο "ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ"

Η έκδοση του βιβλίου έγινε από την "ΙΕΡΑ ΟΔΟ", με την προσθήκη νέων τραγουδιών, που συμπληρώνουν ιδανικά το πόνημα.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την ορχήστρα του "ΡΕΜΠΕΤΟΚΑΦΕΝΕ ΑΙΓΑΛΕΩ"

Είσοδος ελεύθερη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου