70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Η "Θύρα 12" στη σέντρα!

Έφτασε η μεγάλη ώρα! Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012, στις 6:00 μ.μ. και στο τερέν του δημοτικού γηπέδου "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" θα τεθούν αντιμέτωπες οι δυο γενιές οπαδών του Αιγάλεω Α.Ο., οι νέοι εναντίον των βετεράνων φιλάθλων του Συνδέσμου της "Θύρας 12"!

Αναμένεται να διεξαχθεί ένας συγκλονιστικός φιλικός αγώνας, τον οποίο θα διαιτητεύσει ο παλαίμαχος άσσος του "Σίτι" Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου