Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ούτε με Άγιαξ κέρδισε το "Σίτι"...

Φάση από το παιχνίδι του α΄γύρου
Πηγή:http://sportifico.blogspot.com
(Γράφει ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος)

Η φράση "ιδανικός αυτόχειρας" , ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα του Αιγάλεω, όταν παίζει στην έδρα της. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο δεύτερο γύρο , οι πολυάριθμοι οπαδοί του Σίτυ , έφυγαν πικραμένοι απο το το γήπεδο , μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Άγιαξ Ταύρου.


Η ευκολία που οι κυανόλευκοι πετούν βαθμούς φέτος είναι ανεξήγητη και η διοίκηση θα πρέπει να προβληματιστεί.

Για μια ακόμα φορά, όπως έγινε και στη Μύκονο, το Αιγάλεω ισοφαρίστηκε απο ομάδα που έπαιζε με δέκα παίκτες!!!

Στο 27΄ ο Κ. Τεγούσης ανατράπηκε απο δύο αμυντικούς μέσα στην περιοχή , χωρίς να δοθεί το πεντακάθαρο πέναλτυ.

Ωστόσο ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα στο 36΄ σε ανατροπή του Μαστραντώνη και μαζί κόκκινη στον Ψυχουντάκη , ως τελευταίος παίκτης. Το πέναλτυ χτύπησε εύστοχα ο Τζανετάκος κάνοντας το 1-0 .

Με την έναρξη του β΄ μέρους ( 47΄) ο Κατίδης με έξυπνο πλασσέ ισοφάρισε σε 1-1.

Απο κεί και πέρα το Αιγάλεω έπαιξε στην κυριολεξία μονότερμα τον Άγιαξ , που φάνηκε καθαρά ότι επεδίωκε την ισοπαλία. Κέρδισε πάνω απο δέκα κόρνερ - ορισμένες φορές και συνεχόμενα- , όμως και άστοχο ήταν και ανορθόδοξα κυνηγούσε το γκόλ. Να πούμε πως ο Άγιαξ αδίκησε τον εαυτό του , με το κατενάτσιο που έπαιξε.

Στο 67΄ γυριστό σούτ του Παπαδόπουλου , έδιωξε με υπερένταση ο Τσαϊλάκης, στο 81΄ κεφαλιά του Στριμμένου , έφυγε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε δυνατό σούτ του Π. Κωνσταντόπουλου στο 87΄

Ο διαιτητής Ανούσος ,ελέγχεται για τη φάση του πέναλτυ και άλλα μικρολάθη, ενω δεν τα πήγαν καλά οι επόπτες Παλαμίδας και Μήτρης, που έδειξε οφσάιντ απο κόρνερ!!!

ΑΙΓΑΛΕΩ Κουρεπίνης, Ζαφειράτος, Παπαδόπουλος, Α. Τεγούσης, Στριμμένος, Π. Κωνσταντόπουλος, Τσιρογιάννης, Κ. Κωνσταντόπουλος, ( 69΄ Σιδέρης), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Κ.Τεγούσης

ΑΓΙΑΞ Τσαϊλάκης, Γουσούλης,Πατέλης, Πέττας, Ψυχουντάκης, Κωτσιόπουλος, Κατίδης, Φύτρος( 63΄ Γιάκαλος), Ρούσσης( 86΄Σερδενές), Τζανέτος( 40΄ Θεοφάνους), Χαλίλι.

1 σχόλιο:

  1. nai mwre o ajax s ftaiei pou epaixe katenatsio tous dikous mas tous anuparktous pou den uphrxan pali;me 10 paiktes k kerdizeis 1-0 ap to 30 ti allo thes;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...