Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Αισιοδοξία με Βαζέχα στο "Σίτι"

Στιγμιότυπο από το εσωτερικό διπλό του Αιγάλεω
(Φωτό: http://athlometro.blogspot.com)
Άριστες ήταν οι εντυπώσεις από τη σημερινή, δεύτερη με την παρουσία του νεοπροσληφθέντος τεχνικού Κριστόφ Βαζέχα, προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Α.Ο. Περιστερίου, την Κυριακή στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης".

Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της οδού Εδέσσης, παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Γιώργου Γιανναράκη, του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη κ. Τάσου Δενδρινού και αρκετών φιλάθλων, που χειροκρότησαν επανειλημμένως τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο.

Ο νέος προπονητής Κριστόφ Βαζέχα, αλλά και οι συνεργάτες του φαίνονται ότι αναλαμβάνουν πολύ σοβαρά και υπεύθυνα τις τύχες της ομάδας, κάτι που γέμισε αισιοδοξία όλους τους παρισταμένους.

Ο κ. Κριστόφ Βαζέχα
(Φωτό: ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω)
Ο κ. Βαζέχα δήλωσε αποκλειστικά στο "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω", σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από το κλίμα που συνάντησε στο Αιγάλεω, αλλά και τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα:

"Πρώτα από όλα θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Γιανναράκη, που με τίμησε με το ενδιαφέρον του και μου πρότεινε να αναλάβω το Αιγάλεω. Μου προσφέρει μια ευκαιρία στο ξεκίνημα της καριέρας μου σαν προπονητής και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Από κει και πέρα, εγώ βρίσκομαι στην Ελλάδα περισσότερα από 20 χρόνια, γνωρίζω πολύ καλά  την ιστορία του Αιγάλεω και την πορεία του, ενώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από την οργάνωση και την τάξη που συνάντησα εδώ. Όλα αυτά τα στοιχεία που σας ανέφερα, έκαναν πιο εύκολη την μεταξύ μας προσέγγισή και τη συμφωνία που κάναμε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Πιστεύω, όπως άλλωστε έχω ήδη πει και στους παίκτες, ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια διάκρισης για μας, καθώς απομένουν 13 αγωνιστικές και με σοβαρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά."  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...