70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Η μεγαλύτερη νίκη στην Α’ Εθνική.

Στις 23 Μαρτίου του 1969 το Αιγάλεω νίκησε εντός έδρας με το «χορταστικό» 7-0 την Α.Ε. Λεμεσσού για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής κατηγορίας, χάρις σε γκολ των Σταυρόπουλου (3), Εξωμανίδη (2) και Γιαννακόπουλου (2).

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την επισήμανση φίλε μου! Θα συνεχιστούν ασφαλώς, απλά, τελευταία ασχολήθηκα με το να δημιουργήσω πάρα πολλά λήμματα για παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω στην ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια του διαδίκτυου Βικιπαίδεια (http://el.wikipedia.org), ώστε να προβάλλεται στο πανελλήνιο η πλούσια ιστορία της ομάδας μας. Μπορείς να δοκιμάσεις να τα δεις, γράφοντας Αιγάλεω Α.Ο. στην αναζήτηση της Βικιπάιδειας (ουτάκι πάνω δεξιά). Μετά, πήγαινε στο κεφάλαιο "Τα μεγάλα ονόματα". Όλα τα ονοματεπώνυμα που είναι με μπλε χρώμα, ανοίγουν και σε οδηγούν στο αντίστοιχο λήμμα για κάθε παίκτη. Ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή