70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Θρίαμβος επί του ΠΑΟ!

Αιγάλεω 1974-75. Άνω οι Β. Μητρόπουλος, Συρίγος,
Δαμιανίδης, Κυριαζής, Πιλάβης, Λυκουρίνος και κάτω οι
Τριπολιτσιώτης, Τσαλαμάγκας, Λαλούσης, Πηγαδίτης και
ο Κωνσταντίνου.
Στις 16 Μαρτίου του 1975 το Αιγάλεω νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τον Παναθηναϊκό, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας χάρις σε δύο γκολ του Γιάννη Χρυσοστόμου.

Η σύνθεση (Προπονητής ο Βούλγαρος Κότσεβ): Συρίγος, Λυκουρίνος, Δαμιανίδης, Μητρόπουλος, Πιλάβης, Μαρτίνος, Κωνσταντίνου, Χάσταλης, Πηγαδίτης, Βενέτης, Χρυσοστόμου και σαν αλλαγή πέρασε ο Κυριαζής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου