Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΑΙΓΑΛΕΩ- ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1-1

Στιγμιότυπο από το χθεσινό ματς
(Φωτό:http://naxorama.blogspot.com)
Πολύτιμο βαθμό , όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία κέρδισε ο Πανναξιακός στο Αιγάλεω, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα( 1-1).

Οι νησιώτες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκόρ στο 17΄ στη μοναδική φάση που μπήκαν στην περιοχή των γηπεδούχων, όταν ο Καρούσης άφησε άγαλμα τον Κουρεπίνη με θαυμάσιο γωνιακό σούτ ,μέσα απο τη μεγάλη περιοχή( 0-1).

Το γκόλ αυτό επηρέασε πολύ αρνητικά τους παίκτες του Αιγάλεω , που παρότι είχαν την πρωτοβουλία , δε δημιούργησαν ευκαιρίες , πέρα απο ένα καλό σουτ του Α. Τεγούση στο 37΄ απο το ύψος της περιοχής που έφυγε άουτ.

Με την έναρξη του β΄ μέρους , το Αιγάλεω μπήκε δυναμικά και στο 47΄ κέρδισε πέναλτυ σε χέρι του Κουφόπουλου. Ωστόσο η κατάρα των πέναλτυς συνεχίστηκε για το Σίτυ , με το Θέμελη να αποκρούει το κακό χτύπημα του Μπαλάσκα.

Πάντως λίγο μετά στο 50΄ ήρθε τελικά η ισοφάριση με σουτ του Α. Τεγούση ( 1-1).

Απο κεί και πέρα οι παίκτες των γηπεδούχων , αντί να εντείνουν τις προσπάθειές τους , για να πάρουν τη νίκη ,έπαιξαν μοιρολατρικά και άθλια και αποδοκιμάστηκαν απο τον κόσμο.

Ο Πανναξιακός άφησε καλές εντυπώσεις και με παρόμοιες εμφανίσεις , μπορεί να τα καταφέρει και να σωθεί.

Πολύ καλή η διαιτησία του Τζοβάρα απο τη Φωκίδα, που στο 91΄απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Καρούση , (μια κάρτα που ο παίκτης επεδίωξε γιατί είχε συμπληρώσει επτά) και των εποπτών του Δόσκορη και Κιούση απο τη Φθιώτιδα.

ΑΙΓΑΛΕΩ Κουρεπίνης, Ταμπάκης, Ζαφειράτος, Κολέζι( 46΄ Σιδέρης), Βασιλάρης( 33΄ Παπαδόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος,Τσιρογιάννης,Βασιλικής ( 80΄ Κ. Κωνσταντόπουλος),Κ.Τεγούσης, Α. Τεγούσης, Μπαλάσκας

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος, Δήμας( 93΄ Αγγελής),Τόσκας, Κολιούσης, Καρούσης, Κουτελιέρης,Σταματίου( 70΄Κοττάκης),Πολυκρέτης, Κατσάνης( 53΄Σουσούνης)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...