70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

"Δώρο" του Αθανασιάδη στο "Σίτι"!

Ο Α.Ο. Μυκόνου έκοψε 2 πολύτιμους βαθμούς από τον Ελπιδοφόρο σήμερα, σε εξ΄αναβολής αγώνα για τον 8ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής (τελικό σκορ 1-1), με αποτέλεσμα τώρα, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας το συγκρότημα της Κηφισιάς να ισοβαθμεί με το Φωστήρα, στους 30 πόντους, ενώ το Αιγάλεω βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω.

Εξαιρετικής σημασίας χαρακτήρα για την περαιτέρω πορεία της ομάδας της πόλης μας λαμβάνει πλέον ο δύσκολος εκτός έδρας αγώνας του "Σίτι" το Σάββατο στη Μύκονο, την οποία ως γνωστό προπονεί ο παλαιός διεθνής Αιγαλιώτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Αθανασιάδης (Στη φωτό που παραθέτουμε, από http://www.sportcyclades.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου