70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Ισοπαλία στην Πάτρα.

Στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 (την ίδια εκείνη ημέρα που ολόκληρη η Ελλάδα θρήνησε 19 νεκρούς στη "Θύρα 7" του Σταδίου Καραϊσκάκη, ενώ δυο ακόμη πέθαναν λίγα 24ωρα μετά) το Αιγάλεω κατόρθωσε να αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 1-1 μέσα στην Πάτρα από τη γηπεδούχο ομάδα του Α.Ο. Πατρών και να συνεχίσει έτσι την καταδίωξη της πρωτοπόρου Ρόδου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νότου στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Το πολύτιμο γκολ του «Σίτι» είχε πετύχει ο στράϊκερ Χρήστος Χατζησκουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου